A – Kuldet 2011

A – Kuldet.

Bjarke er en rolig blid, smuk han hund ud af god familie :0)                  

Han har en A hofte og en B hofte – B smukke øjne. Han smiler rigtig meget.

Han er allerede far til to kuld hvalpe, som ser rigtig pæne ud.

Hvis alt går vel, er fødslen sat til 30.august

Det går rigtigt godt :0) Hæra har taget 3200g på og vejer 15,9 kg,  er nu en uge før D dag kugle rund og har mælk i patterne. Vi er bare så glade og taknemlige for at det går godt.

Torsdag den 25 august. Hæra er meget urolig. Jeg tager temperatur på hende og den er på 36,9. Hun skraber i kassen – hun piber og ryster. Vi går en morgentur.

Jeg ringer til Jette. Hun holder kursus langt væk. suk. hun lover at ringe til frokost.

Jette ringer og vi aftaler at hun skal komme kl. 20 på vej hjem fra kursus. Jeg ringer og adviserer dyrlægen. Kl 19.30 ser jeg veer. Kl. 20 kommer Jette :0) så kan vi slappe af. 20.30 er der kraftige veer. kl. 21.40 fødes så nr. 1 en stor smuk pige med flotte  aftegn :0) kl. 21.58  får vi så en lille dreng, mørkerød med sort maske :0)

Kl. 22.36 kommer endnu en pige, der er samme farver som drengen med lidt hvidt på og kl. 23.27 får vi så en stor smuk  dreng , den kønneste  af hele flokken.  Fødslen gik godt :0) så blev der drukket Champagne. Kæmpe tak til Jette , der var med hele vejen.

Nr. 1 vejede 330g , nr. 2 vejede 136g  nr. 3 vejede 282g og nr. 4 vejede 309g.

Natten gik godt. Jeg lå på en madras på gulvet ved siden af fødekassen, og kikkede.

De 3 hvalpe klarede sig fint :o) Lille Fyr lagde vi til og knappede på patten en gang i timen. Han lå stille på varmepuden og sov ind i mellem. Han var livlig nok og sagde en masse lyde, men også en bi-lyd når han pattede. Hæra var tydelig stresset over ham. Efter to døgn fandt vi ham død i det ene hjørne. Meget meget trist.

R.I.P. Lille Fyr. Det var et kort liv du fik.

Heldigvis er de 3 andre store og bevæger sig rundt på maverne i kassen :0)

Hæra er en rigtig god moder. hun vasker og nusser og ordner naglestrænge og ikke mindst ammer. Der er 30 grader i mit køkken. Varmepude og olie radiator kører for fuld damp, til stor glæde for SEAS.

Lise som jo er den lykkelige ejer af drengen, har fået tilsendt et hav af billeder, og nyheder pr. sms. Hun glæder sig vildt til at komme og se ham live, men Jette siger at de skal have fred til at starte med. Lise er jo dog deres “plejemoder” så hun er inviteret til på Lørdag, hvor de er ti dage gamle :0)

  1. 29.august blev hvalpene Registreret DKK hunde – store Navnedag. De kom til at lyde som følger :

Hòlarvik`s Àvaldi   , Hòlarvik`s Àsa   0g   Hòlarvik`s Àsta  – À kuldet :0)

Den 30. august var det så Ishundur`s Hæra Hekla`s 3 års fødselsdag og Jette kom med Gave til Hæra og tilså hvalpene. Dejligt med sådan en prof. Jordmoder.

  1. .september – en uge gamle, vejede vi igen. Hvalpene skal helst veje det dobbelte af fødselsvægten. Àvaldi 748g , dobbelt + 130g, Àsta 664g dobbelt + 100g, Àsa 758g dobbelt + 98g. Det kalder jeg god modermælk :0) der var med til flere.

8 dage gammel ser vi Àsta rulle for første gang og 9 dage gamle bruger hvalpene forbenene til at stå på og komme fremad med. Og 10 dage gamle begynder de at holde hovedet oppe.

Når jeg lægger armen ned i kassen kan jeg være så heldig at få et lille slik, af en skøn lille baby-hund :0)

Jeg føler mig meget priviligeret og glad over at opleve dette. Det er skønt at have hvalpe.

12 dage gammel slog Àvaldi øjnene op og kikkede på Tobias, som blev meget glad!

som Lise smsédede : Han er godt nok fremme i skoene ! Men det må da være fremme i Poterne ? Hi Hi.

Forben er ikke længere noget der stritter ud til siden, nej de er nu taget i brug til at kravle fremad med. Og Àsta undersøger sine med tungen – pote ?

  1. 14.dage Alle har øjne nu og kikker lidt på os og verden, Jeg har lagt en farvestrålende dims ned til dem i kassen og de kravler uden om !

De blev vejet her til morgen : Har de tre-doblet deres fødselsvægt ? Ja,

Àvaldi vejer 1067g tredobling + 140g Àsta vejer 934g tredobling + 88g og Àsa vejer 1110g tredobling + 120g. Sådan. Dygtig mor Hæra ! god mælk.

Vi havde besøg af “Farmor” Connie idag. Jeg tror hun synes at det er nogle meget flotte børn hendes dejlige hanhund er far til ! Det var super hyggeligt at få lov at vise hvalpene frem :0) Hæra og jeg er jo mægtig stolte af dem

Dejligt med Hvalpe med øjne. De er begyndt at lege med hinanden, en bold og deres poter. De er så undersøgende – bare skønt at se på .

I dag er de 17 dage gamle og jeg foretog den grænseoverskridende handling, at klippe negle på dem for første gang !

Det gik fint :0) og Àvaldi valgte at gø af mig ! Sådan. Han er godt nok en fremmelig herre.

  1. 21.dage. nu kommer der mange lyde fra kasser :0)

Àsa har fundet ud af, at hun kan knurre – hun gik simpelt hen rundt og knurrede af alt og alle en hel dag ! Og Idag fik de så deres første hvalpemad af mig på en underkop.

Àsta tog et rask lille bad i maden og satte sig så og slikkede sin forpote.

Àvaldi og Àsa fandt hurtigt ud af det kunne spises.

Men mor Hæra giver så rigeligt og god mælk, at de ikke er særlig sultne.

23 dage, store besøgsdag. Nabo Lone og Ingrid kom og kikkede og vurderede :0)

Ingrid syntes rigtig godt om dem alle tre og sagde at de havde meget smukke hoveder.

Og så kom “farmor” Connie og tog en masse nye billeder og roste hvalpene og Hæra, med hvor flotte store og tykke de er ! Àvaldi har fået ørene op og stå.

Og de er alle tre ved at få tænder, så nu er det farligt at stikke fingerne ned i kassen :0)

Iøvrigt har de fået hunde kravlegård i det halve køkken, så nu er de ikke så meget i kassen.

Og så kom Dansk Kennel klub på kennelbesøg ! 145 spørgsmål og 1 1/2 time senere var vi en DKK godkendt kennel , sådan :0) Endnu et skridt på min planlagte vej.

1 måned gamle er det rigtige hunde ! De leger nu med det nye legetøj og alt hvad de finder i køkkenet. De er aktive fra tidligt om morgenen og leger meget med hinanden. Hiven i hale,

brydning og bide i pote er nogle af ynglingslegene . Nogle gange synes vi det virker voldsomt og skrider ind med en lille afledningsmanøvre.

De har fået et trækketov, som også søde Àlfadis leger med dem. Hun er alle tiders pædagog.

Sjovt at se en 1 års hund lege med en 1.mdrs hvalp :0)

Vi har vejet dem og alle vejer nu over 2 kg. Der spises også flittigt af min blendede hvalpemad. Hæra må smørges rundt om patterne med kopattesalve, og jeg klipper negle på hvalpene igen. Små piranjaere med sylespidse tænder og negle.

I dag er de 5 uger gamle og vi er godt i gang med socialiseringen ! De søde små bliver beundret af naboer og venner fra nær og fjern, som kommer og kæler :0) De gør når det banker på døren, og lovrer glade når Tobias tager sine skolekammerater med hjem til køkkenhygge. De kan være uden mor, når Hæra er gået på skovtur med Kòla og Àlfadis.

De har mødt familiens 2 katte, Freddy marsvin og set Tobias fisk.

De har lært at vaske gulv, at overfalde gulvskrubben, kikket på støvsugereren, hørt mange høje køkkenlyde. Værst i tirsdags, da det var Tobias 13 års fødselsdag. Der blev lavet mad og modtaget mange gæster i det køkken :0)

Vi træner også renlighed ! De er faktisk ret dygtige til at tisse på avisen. Det synes jeg er vildt flot nå man kun er 5 uger !

Hvalpene har været ude og lege i solen på gårdspladsen to gange og glæder sig til på søndag, hvor deres far Bjarke og alle hans mennesker kommer på besøg.

Det var rigtigt hyggeligt, selvom familie portræt må vente. Der kom Hvalpekøbere og kikke på Àsta. Hun var lidt træt efter besøg af far Bjarke .Jeg håber de forelskede sig, for de virker som en dejlig familie :0) De to børn Kamilla og Kasper var Àsta helt vil med at få som legekammerater………….

Hvalpene er skønne nu, sjove, fulde af spilopper og meget svære at holde inde i mit køkken, som de nu har indtaget og bruger som hundegård.

Vi leger meget og får heletiden nye ting som kan noget ! Træningen går rigtigt fint. Indkald virker. De kommer løbende når jeg kalder :0)

Tre ting kommer dog bag på mig : forbruget af toiletpapir, aviser og vaskemaskine !

Jeg har rygende travlt om morgenen. Køkkenet ligner et bumpekrater. Hvalpene er sultne, så mad , rengøring og gulvvask, er det første jeg gør hver morgen, før vækning af Tobias, luftning af store hunde ,min morgen hygiejne og påklædning. Puha. og så alt det man plejer:

madpakke, morgenmad, Tobias afsted, heste lukkes ud, får fodres, og hestefold muges. osv.

Når kl. er 9 er jeg træt som efter en hel arbejdsdag :0)

Denne sommer har været været alt for våd – og hvalpe må kun være ude på tørt underlag, så længe de er små, derfor kommer vi ikke så tit ud i haven, som vi gerne ville. Men i går skinnede solen dejligt og vi var ude og lege med biller og de store hunde .

Idag er hvalpene 6 uger gamle og vi har været ude og køre i bil :0) Alle tre i hundekassen og mor med på sædet ved siden af. Kun en lille tur, men det var sjovt ! Vi leger meget med at trække i noget og løbe efter noget der ruller. Mia med sine to piger Caroline og Amalie var her for at se hvalpe og havde en gave med – en labyrent boldt med guf i. Den var god. Og her til morgen fik Hvalpene  tyggeben i udstillings buret mens gulvet blev vasket. Det var også en succes. Ormekuren har ellers været hård ved maven, så de har fået zoolac i 3 dage.

Familien von Essen har besluttet sig for Àsta, det skal de nok blive rigtig glade for, de passer fint sammen :0). så nu gælder det om at nyde de sidste 14 dage med 3 hvalpe. Det går stærkt

I går var vi i skoven. Ude at gå tur med halsbånd og snor på. Hæra og jeg tog en hvalp og gik den lille runde, så tog vi den næste hvalp og gik den lille runde og til sidst tog vi den tredie hvalp og gik den lille runde – og var glade for der ikke var 8 hvalpe.

Det var sjovt og alle fik lært at følge med :0) Vi så mange spændende ting undervejs. Store sorte bjørne der gøede, farlige biler og den nye vædder og alle fårene.

Idag kom der er væmmelig dame fra DKK. Hun chip mærkede Hvalpene i halsens venstre side. Det gav nogle hyl. I morgen skal de vaccineres, så der skal de stikkes igen :0(

Dyrlægen bor i Ølby 37 km herfra, så afsted med tre hvalpe i to kasser og mor Hæra til at berolige dem. Det var rigtigt sjovt at gå med en hvalp under hver arm på hovedgaden forbi Føtex. Der var godt nok mange der gerne ville have en med hjem. Vetarinær sygeplejersken hos Dyrlæge Nina har en 4 årig Islandsk fårehund, så hun var også helt solgt da hun så hvalpene. De fik vaccine og ormekur, blev målt og vejet. Fik sundhedsbog og EU pas.

Onsdag morgen startede med at Tobias og jeg kom hvalpene i bad :0) De blev vildt lækre.

store dunede velduftende kugler. Kl. 13 kom Kirsten og Kasper og hentede Àsta.

Jordmoder Jette nåede lige at stikke indenfor og sige farvel. Hun synes hvalpene er store og flotte og har udviklet sig godt. Kasper var lykkelig, da han sad i bilen med Àsta på skødet i sit grønne tæppe. Det var lidt svært at sige farvel og på gensyn til hende.

Torsdag kl. 14 kørte Àvaldi , Tobias og jeg over til Lise. Vi havde Alfadis med til støtte.

Hundene legede i Lises have og stue, mens vi drak te og ordnede papirer.

Efter en time tog vi Alfadis og kørte hjem. Lise og Àvaldi skal have tid til at lære hinanden rigtigt at kende.

Hjemme er nu kun en hvalp ! Hòlarvik`s Àsa.     Og gud ske lov for at hun ikke skal nogle steder !    Det var så det Hvalpe – Eventyr !

Det har været sjovt !

Vi vil meget gerne have hvalpe igen om et års tid på Alfadis :0)

Lørdag den 25. februar holdt vi så 1/2 års fødselsdag for kuld À. Det var vildt sjovt at se mor Hæra modtage sine hvalpe og flokken lege ude i haven. Dejligt at se at alle trivedes og at deres mennesker holder rigtigt meget af dem. Sådan skal det være.

Hæra er endelig blevet smuk igen. Halen og nakkepelsen er lang og tyk igen 😀 nu går vi spændt og venter på hvornår hun gå i løbetid igen. Àlfadis er snart klar til HD undersøgelse og øjnlysning.

hun er tilmeldt 3 udstillinger her i foråret. Spændende.

KæresteparretLitgeisli BjarkeBjarke

Kæresteparret                                                                       Litgeisli Bjark                                                                  Bjarke

Lille Àlfadis synes også Bjarke er en dejlig legekammeratTobias og Bjarke hilser pænt på hinanden.hygge på gårdspladsen

Lille Àlfadis synes også Bjarke er en dejlig legekammerat .Tobias og Bjarke hilser pænt på hinaden.        hygge på gårdspladsen

Det var en god fødsel

Familien på varmepuden. 31 grader, dejligt.

Familien på varmepuden. 31 grader, dejligt.

Pige nr. 1

Pige nr. 1

dreng nr. 2

dreng nr. 2

Pige nr 3

Pige nr 3

dreng nr 4.

dreng nr 4.

Vejning var ikke en succes

Hæra blev tosset over at jeg ville tage hvalpene.

Så skal der soves,

altså undtagen Ejeren !

Mælkebaren er åben

Mælkebaren er åben

nu er der “kun” 3 dejlige hvalpe. Hvorfor skal der altid malurt i lykkebægret ?

nu er der “kun” 3 dejlige hvalpe. Hvorfor skal der altid malurt i lykkebægret ?

Àvaldi opg Àsa 4 dage gamle.

Àvaldi opg Àsa 4 dage gamle.

nu 7 dage gammel er man ikke længere en “pølse” der maver sig frem.

nu 7 dage gammel er man ikke længere en “pølse” der maver sig frem.

der er mere styr over kroppen, og men kan rulle :0)

der er mere styr over kroppen, og men kan rulle :0)

Àsta er den mest smidige

Àsta er den mest smidige

Maven skal holdes igang.

Maven skal holdes igang.

Når Hæra skal i skoven, er Tobias hvalpesitter.

Àsta 9 dage gammel har selv kravlet op.

1uge gammel . Dobbelt fødselsvægt + 100g

1uge gammel . Dobbelt fødselsvægt + 100g

Hæra har det varmt i kassen med dens 31 grader, men hun elsker sine hvalpe og passer dem smukt.

Hæra har det varmt i kassen med dens 31 grader, men hun elsker sine hvalpe og passer dem smukt.

Pigehjørnet

Pigehjørnet

Supermor

Supermor

#fynsk : Flad ud #

#fynsk : Flad ud #

Àsa med små blå øjne 14 dage gammel.

Àsa med små blå øjne  14 dage gammel.

se mine fine øjne, siger Àsta

se mine fine øjne, siger Àsta

Her er varmt !Vi har slukket varmepuden i dag.

Plejemor Tobias med Àvaldi 1kg tung :0)

Plejemor Tobias med Àvaldi 1kg tung :0)

Ny ammestilling.

Ny ammestilling.

smukke Hæra.

smukke Hæra.

små blå øjne, som bliver smukke brune senere.

små blå øjne, som bliver smukke brune senere.

Hundekurv ?

Hundekurv ?

Farlig Hanhund :0)

Farlig Hanhund :0)

Àvaldi 16 dage og Tobias snart 13 år

Àvaldi  16 dage og Tobias snart 13 år

2 super søde drenge.

2 super søde drenge.

Fagligt møde

Fagligt møde

Renser de vores kasse ordentligt ?

Renser de vores kasse ordentligt ?

Àsa i sin kommende kurv.

Àsa i sin kommende kurv.

så nu er der også fast føde.

så nu er der også fast føde.

Der leges og tumles.

Der leges og tumles.

nu er de hunde !

nu er de hunde !

Hæra er glad for at holde frikvarter med Àlfadis og Kòla.

Hæra er glad for at holde frikvarter med Àlfadis og Kòla.

Àlfadis er “hvalp fra første kuld” og Hæra er meget glad for hende.

Àlfadis  er “hvalp fra første kuld” og Hæra er meget glad for hende.

og så tilbage med mælken :0)

og så tilbage med mælken :0)

og så skal de vaskes.

og så skal de vaskes.

Àsa og Tobias

Àsa og Tobias

Søde Àsta

Søde Àsta

Marsvin , isbjørn .Nu ligner de hunde

Marsvin , isbjørn .Nu ligner de hunde

Ude i Hundekravlegården :0)

Ude i Hundekravlegården :0)

Og Àlfadis kikker ind.

Og Àlfadis kikker ind.

Morgenen er hektisk , godt vi har Spiderman.

Morgenen er hektisk , godt vi har Spiderman.

Tobias er super babysitter

Tobias er super babysitter

Vi elsker Tobias.

Vi elsker Tobias.

nu fylder de meget mere i kurven.

nu fylder de meget mere i kurven.

Når, så kom hun endelig med morgenmaden.

Når, så kom hun endelig med morgenmaden.

Dejligt med en muselmalet hundeskål

Dejligt med en muselmalet hundeskål

Så skal der lige læses avis

Så skal der lige læses avis

se hvor de skønne !

se hvor de skønne !

Og så er det tid til den næste lur.

Og så er det tid til den næste lur.

Àsa

Àsa

Àsta

Àsta

Àvaldi snuser til Àlfadis

Àvaldi snuser til Àlfadis

Og så vælter Àvaldi

store Àlfadis

Familie leg.

Familie leg.

så er Àsa træt.

så er Àsa træt.

et slik fra mor og så skal vi puttes.

et slik fra mor og så skal vi puttes.

Efter leg på køkkengulv, skal man lige have en lur.

Efter leg på køkkengulv, skal man lige have en lur.

Og så er vi klar til mad og forfra igen ....

Og så er vi klar til mad og forfra igen ….

En kurv fuld hund

En kurv fuld hund

På plads !

På plads !

Dæk !

Dæk !

op i kurven !

op i kurven !

jo, der trænes og leges :0)

jo, der trænes og leges :0)

Àlfadis leger “ hylde” med hvalpene

Àlfadis leger “ hylde” med hvalpene

se halen :0)

se halen :0)

kys

kys

Legetøj : sputnik og tomme vandflasker, snore mm.

Legetøj : sputnik og tomme vandflasker, snore mm.

Mor og barn

Mor og barn

Og så en lur.

Og så en lur.

“Farmor” Connie

“Farmor” Connie

Vi har nedlagt Tobias !

Vi har nedlagt Tobias !

Kamilla og Àsta

solhvalpe

solhvalpe

Græs ?

Græs ?

spændende bille

spændende bille

se jeg er næsten renlig !

se jeg er næsten renlig !

synkron hvalp

synkron hvalp

Må vi lege med O`Mally katten ?

Må vi lege med O`Mally katten ?

Den kan ikke pattes

Den kan ikke pattes

Her er kun plads til to

Her er kun plads til to

Vi samler på Glade Hvalpe

Vi samler på Glade Hvalpe

Mor er under bænken !

Mor er under bænken !

Àsta

Àsta

Blomsterbarn

Blomsterbarn

Fyld lige min vandskål

Fyld lige min vandskål

Àsa slikker solskin

Àsa slikker solskin

og nyder at være ude på gårdspladsen

og nyder at være ude på gårdspladsen

sjovt at lege i planterne

sjovt at lege i planterne

og med hinanden.

og med hinanden.

og med Alfadis

og med Alfadis

og mor Hæra.

og mor Hæra.

Alfadis på sin sten

Alfadis på sin sten

på Græs

på Græs

Vi ser TV i ny hvalpegård i stuen om aftenen -

Vi ser TV i ny hvalpegård i stuen om aftenen –

Og har mange gæster,

Her Birgitte og Jossefine.

Martin synes også vi er dejlige.

Martin synes også vi er dejlige.

Først var vi tre...

Først var vi tre…

Så var vi to..

Så var vi to..

Og nu er der kun mor og Àsa.

Og nu er der kun mor og Àsa.

Men vi kan også lege.

Men vi kan også lege.

Og så leger Alfa og Àsa.

mens Anne Marie kikker på.

Kòla og Àsa leger i haven den 6. November 2011

Kòla og Àsa leger i haven  den 6. November 2011

4 hunde leger i haven

4 hunde leger i haven

Àsa 10 uger gammel.

Àsa 10 uger gammel.

Se ørene er kommet op og stå.

Se ørene er kommet op og stå.

Nu kan hun lege med Kòla

Nu kan hun lege med Kòla

og Kòla kan lide Àsa

og Kòla kan lide Àsa

sjov leg med busk.

sjov leg med busk.

Mor Hæra med tynd pels.Det er hårdt at få børn.

Mor Hæra med tynd pels.Det er hårdt at få børn.

Farlige Àlfadis :0)

Àsa3mdr.

i hvalpegård i stuen

 leg og mere leg

leg og mere leg

På Lises skød

På Lises skød

Àsa 4mdr.

Àsa 4mdr.

Tobias puster

Tobias puster

Er jeg ikke skøn ?

Er jeg ikke skøn ?

Der trænes : Sit alle 4

Der trænes : Sit alle 4

Dæk !Og guf :0)

Dæk !Og guf :0)

Mille på besøg

Mille på besøg

Àsa 5 mdr. gammel

Àsa 5 mdr. gammel

To veninder Àsa og Àlfa

To veninder Àsa og Àlfa

Vinterleg i haven

Vinterleg i haven

sjov og jagt.

sjov og jagt.

DSCF3709

DSCF3709

DSCF3721

DSCF3721

DSCF3717

DSCF3717

DSCF3699

DSCF3699

DSCF3704

DSCF3704

Hvalpekuld À.

 Supermor

Hvalpefødselsdag  – Kuld À  Àvaldi m/ LIse,  Àsta m/Kirsten og `Asa m/ Tobias

Kuldet er snart to år ! Alle har været på udstilling og klaret sig Very Good og Exelent 😀

Àsta og Àsa skal snart HD fotograferes og øjnlyses ! Dejligt.

Sammen med B-kuldet Anne og Martin m/ Baldi og Dorte m/ Bertha 1/2 år i dag 2.juni 2013.

Dejligt at se dem alle – sjovt at følge udviklingen 😀 Tak fordi I kom !

dreng nr. 2Àsta er den mest smidigePige nr 3nu er der “kun” 3 dejlige hvalpe. Hvorfor skal der altid malurt i lykkebægret ?

Mælkebaren er åbenMaven skal holdes igang.Hæra har det varmt i kassen med dens 31 grader, men hun elsker sine hvalpe og passer dem smukt.

1uge gammel . Dobbelt fødselsvægt + 100gÀsa med små blå øjne 14 dage gammel.se mine fine øjne, siger Àsta
Plejemor Tobias med Àvaldi 1kg tung :0)
 Ny ammestilling.

.

Ny ammestilling.

smukke Hæra.

små blå øjne, som bliver smukke brune senere.

små blå øjne, som bliver smukke brune senere.

Hundekurv ?

Hundekurv ?

Farlig Hanhund :0)

Farlig Hanhund :0)

Àvaldi 16 dage og Tobias snart 13 år

Àvaldi  16 dage og Tobias snart 13 år

2 super søde drenge.

2 super søde drenge.

Fagligt møde

Fagligt møde

Renser de vores kasse ordentligt ?

Renser de vores kasse ordentligt ?

Àsa i sin kommende kurv.

Àsa i sin kommende kurv.

så nu er der også fast føde.

så nu er der også fast føde.

Der leges og tumles.

Der leges og tumles.

nu er de hunde !

nu er de hunde !

Hæra er glad for at holde frikvarter med Àlfadis og Kòla.

Hæra er glad for at holde frikvarter med Àlfadis og Kòla.

Àlfadis er “hvalp fra første kuld” og Hæra er meget glad for hende.

Àlfadis  er “hvalp fra første kuld” og Hæra er meget glad for hende.

og så tilbage med mælken :0)

og så tilbage med mælken :0)

og så skal de vaskes.

og så skal de vaskes.

Àsa og Tobias

Àsa og Tobias

Søde Àsta

Søde Àsta

Marsvin , isbjørn .Nu ligner de hunde

Marsvin , isbjørn .Nu ligner de hunde

Ude i Hundekravlegården :0)

Ude i Hundekravlegården :0)

Og Àlfadis kikker ind.

Og Àlfadis kikker ind.

Morgenen er hektisk , godt vi har Spiderman.

Morgenen er hektisk , godt vi har Spiderman.

Tobias er super babysitter

Tobias er super babysitter

Vi elsker Tobias.

Vi elsker Tobias.

nu fylder de meget mere i kurven.

nu fylder de meget mere i kurven.

Når, så kom hun endelig med morgenmaden.

Når, så kom hun endelig med morgenmaden.

Dejligt med en muselmalet hundeskål

Dejligt med en muselmalet hundeskål

Så skal der lige læses avis

Så skal der lige læses avis

se hvor de skønne !

se hvor de skønne !

Og så er det tid til den næste lur.

Og så er det tid til den næste lur.

Àsa

Àsa

Àsta

Àsta

Àvaldi snuser til Àlfadis

Àvaldi snuser til Àlfadis

Og så vælter Àvaldi

store Àlfadis

Familie leg.

Familie leg.

så er Àsa træt.

så er Àsa træt.

et slik fra mor og så skal vi puttes.

et slik fra mor og så skal vi puttes.

Efter leg på køkkengulv, skal man lige have en lur.

Efter leg på køkkengulv, skal man lige have en lur.

Og så er vi klar til mad og forfra igen ....

Og så er vi klar til mad og forfra igen ….

En kurv fuld hund

En kurv fuld hund

På plads !

På plads !

Dæk !

Dæk !

op i kurven !

op i kurven !

jo, der trænes og leges :0)

jo, der trænes og leges :0)

Àlfadis leger “ hylde” med hvalpene

Àlfadis leger “ hylde” med hvalpene

se halen :0)

se halen :0)

kys

kys

Legetøj : sputnik og tomme vandflasker, snore mm.

Legetøj : sputnik og tomme vandflasker, snore mm.

Mor og barn

Mor og barn

Og så en lur.

Og så en lur.

“Farmor” Connie

“Farmor” Connie

Vi har nedlagt Tobias !

Vi har nedlagt Tobias !

Kamilla og Àsta

solhvalpe

solhvalpe

Græs ?

Græs ?

spændende bille

spændende bille

se jeg er næsten renlig !

se jeg er næsten renlig !

synkron hvalp

synkron hvalp

Må vi lege med O`Mally katten ?

Må vi lege med O`Mally katten ?

Den kan ikke pattes

Den kan ikke pattes

Her er kun plads til to

Her er kun plads til to

Vi samler på Glade Hvalpe

Vi samler på Glade Hvalpe

Mor er under bænken !

Mor er under bænken !

Àsta

Àsta

Blomsterbarn

Blomsterbarn

Fyld lige min vandskål

Fyld lige min vandskål

Àsa slikker solskin

Àsa slikker solskin

og nyder at være ude på gårdspladsen

og nyder at være ude på gårdspladsen

sjovt at lege i planterne

sjovt at lege i planterne

og med hinanden.

og med hinanden.

og med Alfadis

og med Alfadis

og mor Hæra.

og mor Hæra.

Alfadis på sin sten

Alfadis på sin sten

på Græs

på Græs

Vi ser TV i ny hvalpegård i stuen om aftenen -

Vi ser TV i ny hvalpegård i stuen om aftenen –

Og har mange gæster,

Her Birgitte og Jossefine.

Martin synes også vi er dejlige.

Martin synes også vi er dejlige.

Først var vi tre...

Først var vi tre…

Så var vi to..

Så var vi to..

Og nu er der kun mor og Àsa.

Og nu er der kun mor og Àsa.

Men vi kan også lege.

Men vi kan også lege.

Og så leger Alfa og Àsa.

mens Anne Marie kikker på.

Kòla og Àsa leger i haven den 6. November 2011

Kòla og Àsa leger i haven  den 6. November 2011

4 hunde leger i haven

4 hunde leger i haven

Àsa 10 uger gammel.

Àsa 10 uger gammel.

Se ørene er kommet op og stå.

Se ørene er kommet op og stå.

Nu kan hun lege med Kòla

Nu kan hun lege med Kòla

og Kòla kan lide Àsa

og Kòla kan lide Àsa

sjov leg med busk.

sjov leg med busk.

Mor Hæra med tynd pels.Det er hårdt at få børn.

Mor Hæra med tynd pels.Det er hårdt at få børn.

Farlige Àlfadis :0)

Àsa3mdr.

i hvalpegård i stuen

 leg og mere leg

leg og mere leg

På Lises skød

På Lises skød

Àsa 4mdr.

Àsa 4mdr.

Tobias puster

Tobias puster

Er jeg ikke skøn ?

Er jeg ikke skøn ?

Der trænes : Sit alle 4

Der trænes : Sit alle 4

Dæk !Og guf :0)

Dæk !Og guf :0)

Mille på besøg

Mille på besøg

Àsa 5 mdr. gammel

Àsa 5 mdr. gammel

To veninder Àsa og Àlfa

To veninder Àsa og Àlfa

Vinterleg i haven

Vinterleg i haven

sjov og jagt.

sjov og jagt.

DSCF3709

DSCF3709

DSCF3721

DSCF3721

DSCF3717

DSCF3717

DSCF3699

DSCF3699

DSCF3704

DSCF3704

Hvalpekuld À.

Hvalpefødselsdag  – Kuld À  Àvaldi m/ LIse,  Àsta m/Kirsten og `Asa m/ Tobias

Kuldet er snart to år ! Alle har været på udstilling og klaret sig Very Good og Exelent 😀

Àsta og Àsa skal snart HD fotograferes og øjnlyses ! Dejligt.

Sammen med B-kuldet Anne og Martin m/ Baldi og Dorte m/ Bertha 1/2 år i dag 2.juni 2013.

Dejligt at se dem alle – sjovyt at følge udviklingen 😀 Tak fordi I kom !