M- Kuldet 2020

Vi fik endelig hvalpe. Vi er så glade. 12/10-2020.

Efter to forsøg…..en lang tur til Tversted, Hjørring i fire døgn, hvor intet lykkedes , juli 2019.

En panisk 4 dags forsøg i Kregme, med ny hanhund, endte med hanhund og hunhund s besøg hos Canicold ved Næstved og senere to besøg hos Ølby dyreklinik, til en frygtelig masse penge og ingen resultat. Så måtte der analyseres…..En stærk A-hund i huset, måtte flytte til Møn.

I August ændrede billedet. Vi fik 3 gode parringer den 10/8, 11/ 8, og 12/8. Jubii. så fik vi endelig troen på hvalpe tilbage.

Her ses forældreparret :Hólarviks´s Gamma Gæfa og Ishundur´s Bliki Brusi. Begge kærlige raceprægede ishunde med AA hofter og fine øjne. Begge Udstillet Exelendt.

Så begyndte den gode ventetid.  Herpes vaccine, en uge efter parring. Morgenkvalme i uge 3. Igen i uge 5 holdt Gamma op med at spise. Jeg prøvede efter alle koge kunstens regler, at nøde hende. Løsningen lå i stegt kylling ! Så der blev stegt mange lørdagskyllinger her !

Men så begyndte maven at vokse……..

Den 11/10 på 62. dagen vækkede Gamma mig kl. 03. Hun skulle ud. vi luftede med lommelygte i skovens mørke. Og det fortsatte vi så med. Udtømningsfasen. til kl 14.45 den 12/10, hvor der efter heftigt krassen og flåen i kassen , Vandet gik. Tobias og jeg sad klar , med nyvaskede håndklæder, nål, tråd, saks, sterile hansker, PuppyBoost, ZooLac, varmt vand og hvad man nu ellers kan få brug for i en fødsel. Køkkenet var varmet op og varmepude og varme lampe hentet frem. ….

Fødsel :  Vi har  fået hvalpe !  den 12/10 -2020 kl. o3 udblokning. Vi går tur og tømmer ude x 6:) kl. 14.50 gik vandet. Kl. 15.25 Hvalp 1.  smuk rød han med hvidt bryst og hvide poter, dobbelte kløer vægt  344 g        Kl. 15. 55 Hvalp 2.  Cremefarvet han med blis og dobbelte kløer  – vægt 357 g.    Kl.16. 25  Hvalp 3  Lys Creme Tæve dobbelte kløer, vægt 380 g      Kl. 17.25 hvalp  4,  Mørk rød Han med små hvide sokker og plet  dobbelte kløer,  vægt 380 g   Kl. 18. 07 Hvalp nr. 5 Lys Creme Tæve dobbelte kløer og hvid blis. 350 g.  Kl. 19.00 Smuk mørkerød han, stor, sædefødsel /tørfødsel. Han var ude af fosterhinden og havde vand i lungerne. Vi prøvede alt , men kunne ikke få ham i live. Det er så trist når et liv er slut, før det er begyndt. Fødsel og død går hånd i hånd og får store følelser frem hos min søn og mig. –

Resultat :  Altså    3 drenge og to piger.    Men de er store , nu forstår vi godt hvorfor Gammas mave var så rund.

Idag er hvalpene en uge gamle. de er begyndt at mosle rundt i hvalpekassen, de synger og gør. Gamma er så dygtig til at holde dem rene, mætte  og glade. Vi er startet på Biocensor program, som gør hvalpene stærkere og sundere, Man laver daglige øvelser som skulle styrke centralnervesystemet, så hvalpekøberne får hvalpe der er mere trygge og har nemmere ved mange stressende oplevelser de kommer ud for. Tre har nu fået navne  : Hólarvik´s Magni    , Hólarvik´s Matti og  Hólarvik´s Mysla. De to sidste arbejdes der på 🙂

I dag er hvalpene 12 dage gamle og har næsten alle sammen åbnet øjnene.

De er blevet dygtige til at gå , især hvis jeg støtter under deres tunge hoveder 🙂 De begynder at vise personlighed. Og det er godt, for så turde jeg give dem deres endelige navne , som er vendt og valgt sammen med de kommende ejere. Vi arbejder videre med BIOsensitivitet og der er stor forskel på hvordan hvalpene reagerer. Nogen nyder det, andre vil hellere noget andet og vrider og vender sig. Det samme, når jeg vejre dem : Hólarvik´s Matti Muninn , Rød med sort maske hale og øre, er vinderen af dagens vejning med hele 750 g. Han spiser tit og meget og bliver fornærmet hvis jeg flytter ham og lægger Mestur Magné til den bedste pat istedet 🙂 Magni  Mimir fik sit tilnavn, fordi han er den kloge, der sniger sig til at hygge med mor Gamma, når de andre sover, så derfor er han nået op på 685 g . De to smukke piger, Creme med hvide aftegn , er rolige. Mila Mágnadis , lå i en månestråle og sov , de andre lå ved Gamma. To nætter i træk. Så hun måtte hedde Mánadis. Mysla er stærk og nyder når jeg gør noget med hende, så hun fik Mukka som er en stærk vikingekvinde, som tilnavn. Så nu er de alle 5 registreret i Dansk Kennel Klub og i Dansk Hunderegister. Jeg har bestilt Annette til at komme og Chipmærke den i slut uge 7.  Og når jeg har tid, sidder jeg ved PC en og skriver på deres Hvalpebog.

Der skal nok komme billeder af hvalpene så snart det er muligt. Vi prøvede med søde rolige Mysla i dag , men nej hun vil altså ikke sidde stille længe nok.

 

Idag er hvalpene 14 dage gamle og alle trives godt. Øjnene er nu helt åbne og de har travlt med at kikke på hinanden og os. Jeg fik det første slik i dag af Mysla. De er bare skønne.

Tilsammen har de 108 kløer, som river i mors patter hvis man ikke klipper dem. Så jeg kastede mig ud i det her til formiddag. Alle tog det pænt. men nogen har ikke så meget tålmodighed til alle fire poter. Det skal læres.. Forsøger hele tiden at tage billeder af hvalpene med….. det er svært. Dyrefotografer har ikke noget nemt job.

I Dag 2. november,  er hvalpene 21 dage gamle.  Det er den tredje hutle vi skal  nå . Alle hvalpe skal være over 1 kg.

Så det var med spænding at vi tog hele flokken ud af kassen og ud i forgården til mor Gamma. Matti har hele tiden været Størst ….. 1 kg og 130 g jubiiii. Mila, den kvikkeste, der følger meget med i hvad der foregår, blev vejet som nr. 2 . Hun vejede 1kg og 166 g, og har dermed slået Matti af pinden som den største. Magni, er en stor smuk dreng, han sover meget og man vokser kun når man sover, så…1 kg og 114 g. sådan. Så er der de to mindste. Vi holder vejret og tager Mestur Magne 1. kg og 45 g. Ja, hvor det går. Og sidst men smukkest Mysla 1 kg og 90 g.

ALLE hvalpe er over 1 kg på 21. dagen . ÅH vor dejligt. Det fejrede vi så med at tilberede et måltid bestående af hvalpemad og hvalpemælkeerstatning. Og alle syntes det var en fest. De spiste mest af mine fingre, men også lidt af tallerken. Og Gamma måtte i gang med den helt store vask af alle hvalpe bagefter 🙂 Mens kassen blev tømt for snavsede aviser, og renset og foret på ny, var der lige tid til leg. Magni og Tobias hyggede på det grønne vetbed . Magni er blevet hurtig til at løbe på sine små ben.

så har vi prøvet at spise selv. 🙂                          sjovt at være ude i køkkenet , i fri dressur og lege med Tobias , Hera og Lilja. Men vi bliver hurtigt trætte af alle de nye oplevelser.

Så nåede vi den fjerde Mandag i hvalpenes liv.

Ny spændende vejning….. Matti 1840 g  alt over 1500g er godkendt 🙂 Storebroder Mestur nåede 1580 g så alle er glade 🙂 Mila 1755 g, Mysla 1740 g 0g Magni 1750 g. Jeg er så glad for at Susanne foreslog mig at købe BabyDogMilk. Tobias og jeg har virkelig fået valuta for vores fire ekstra fodringer dagligt. Hvalpene har sovet bedre, dermed vokset bedre og har udviklet sig til glade små gø totter 🙂

Derudover er livet blevet mere spændende, Vi leger med tøjdyr som kan ruskes, vi slås og leger med hinanden, vi leger med storesøster Lilja og hygger med Hera, som hjælper mor Gamma med at slikke foder af hvalpenes pelse og hvalpene er begyndt at blive præget på andre mennesker. Først var der nogen der kun fik lov at kikke. De synes Mila er den smukkeste.   Fire dage senere , der to voksne, som fik lov at kæle med Magni.  Matti fik besøg af Søde Konrad og hans far til lege på det grønne tæppe. Og Igår havde så Mysla sin nye mor Ida og hendes forældre på besøg. Nu glæder vi os til at møde Patricia og Martin på torsdag. Det er spændende med alle de nye mennesker og næste i besøg er der mange børn.

Vi præger hvalpene med køkkenlyde. Musik. Tv. støvsuger og lys i forskellige styrker. Når der skal soves , skal der være helt mørkt. Det har kostet mig en blålilla storetå 🙂

 

Matti   28 dage gammel       leger med Tobias                                              Mila kan glad gø 🙂               Mysla på græs                                                Man bliver så sulten af oplevelser.

Nu er vi godt nok i lege mode. Hvalpene er 30 dage gamle.

Hvalpene leger med hinanden og med de tre voksne hunde og med os….. De er så skønne

Drengene ude og udforske verden, mens pigerne snupper en ekstra tår mælk hos mor Gamma.

Mandag for 5. gang. Så er det vejnings dag igen.

Nu går det stærkt.  Matti har lagt sig i spidsen med hele 2591 g, efter ham kommer nu Mila med 2320 g, så Magni med 2280 , Mysla på 2172 g, og stadig lettes, men fuld af energi Mestur Magne med 2128 g.  Alle over 2000 g så er alt godt 🙂

Nu kan vi spise tørfoder med lunt kogt vand på, så vi kan bruge tænderne, de fine nye tænder 🙂

Vi har lært at drikke vand af en skål. Vi leger på den nye legeplads, med mor , store søster og Hera hver formiddag. Der sker en masse….Vi er begyndt at få besøg af en masse fremmede mennesker med små mennesker, der leger med os. 🙂 det er sjovt og vi bliver så trætte !  .Desværre er det også i 5. uge vi skal have den første ormekur. Men vi har Zoolacen klar ! Fotografen har så travlt med nyt job, så han er også træt når han kommer hjem, derfor lader de gode billeder vente på sig og i må nøjes med mine dårlige.

  

Så var der endelig sol på gårdspladsen. 20. November blev dagen hvor vi kom udenfor og lege.

Heldigvis fik vi hjælp af Magni´s familie Gabriella, Kristian og Alma med at komme hurtigt ud og ind, så ingen nåede at blive kolde. Alle syntes det var så sjovt og hvalpene var meget sultne og meget trætte af den store oplevelse. Håber vi får hvalpevejr de næste mange dage 🙂

Alle hvalpe har nu fundet deres nye familier. Der er 78 som har ringet og skrevet med mig om 5 hvalpe. 🙂 Godt, vi kan vælge de bedste kommende hjem ud. Synd for alle dem, der gerne vil have en hvalp, som ikke har muligheden. Dog er der også nogle, der ikke har gjort det klart ” hvorfor en islandsk fårehund ” de må finde andre dejlige hvalpe af andre racer.

       

På søndag kommer den første hanhund for at præge hvalpe. Det er Hòlarvik´s Avaldi fra mit allerførste islandske kuld. Nu 9 år gammel. 🙂 Den 26/11 kommer der så to hanhunde,  Henholdsvis Hólarvik´s Huginn og Hólarvik´s Kjói. Huginn er født her af Disa i 30/12-15 og Kjói er født her af Alfadis 30/6-2018. Begge med far : Hi Lydur Kátur. Og så har vi bedt familien Wollenberg komme med Hólarvik´s Fafnir. Han er født af Hera her den 22/9-2014. Med Ganti Tristan til far. Derefter finder vi hunde af andre racer og inviterer på besøg. Mila´s familie har en Dansk/svensk gårdhund, som skal med herned og lære SIN hvalp at kende. Og naboen har New Foundlændere og Bagboen  Beagler. så vi har nok at mødes med.

Så var det lige mit skønne barnebarns 4 års Fødselsdag den 18/11 og min  Fødselsdag den 22/11, som vi slog sammen til den 21/11. Saga ville bare ned til Farmor og se hvalpe !!!! Kærlighed ved første blik mellem Saga og Mysla 6 uger.

Mysla og Saga                         Magni og Mila   fik en lur under skabet   Man bliver så trætte af at lege 🙂

23/11  Og så er det Mandag igen. Og vi skal vejes ….

Matti kan lide min mad 🙂 Han vejer nu 3163 g Han gør som en voksen hund og holder styr på flokken 🙂 Tænk over tre kg på 6 uger. Det er flot.  Efter ham, kommer Mila med sine 2958 g smukke pige og den næststørste.  Magni med sine 2824 g er snart ved at blive hentet af Mestur Mágne ved 2820 g Og det er en cado til Tobias og mig 🙂 Mysla vejer 2739 g Hun spiser godt men står aldrig stille, så hun tager ikke så hurtigt på  🙂 Men alle trives og er glade for hvalpefoder med ny nye smage. Idag med Yoghurt med vanilje. alle synes om det. også de tre voksne. Så nu dufter hele min hundeflok af vanilje 🙂 Mysla´s  mor Ida kan bevidne dette udsagn. Hun var på Hvalpebesøg på legepladsen i flere timer idag.

26/11 Besøg af Annette med Huginn og Kjói 

Hvalpene er nu ude så tit solen skinner og ellers leger vi i Hallen. Der er rigtig gang i dem nu. Mila er tit den smarteste. Hun fandt lyn hurtigt ud af , at man skal gå på den sliske med trin Marianne har snedkereret til det samme. Mysla lurede på hende og løb efter. 🙂 Pigerne er kvikkest 🙂 I dag kom Huginn fra 2015 og Kjói fra 2018 for at lege og de var virkelig friske på opgaven. Kjói syntes hvalpene var sjove og han og Lilja legede sødt med de små .

Når vi kommer ind fra leg, er vi sultne og det er jo” nye smage uge”. I går og i forgårs fik hvalpene rå hakket Økologisk oksekød på deres mad. Rent vind vind 🙂 I dag fik de så Grønlandske Rejer på deres hvalpe foder, så er en blanding mellem opblødt og hårdt, så der er noget at tygge på. Jeg har også købt kyllingebryst, som bliver de næste to dages smag. Kylling må ikke gives råt, det skal steges eller koges først. og så får de også lov at gnave i gulerødder , under opsyn. Alle maver har det fint 🙂

I dag var det koldt, smukt koldt, så vi ventede til kl 13 med at tage hvalpene ud. Men så blev der godt nok leget. 

Kommer der nogen idag ? Så leger vi bare selv. Sjov parasol fod.    Kan man bide bordbenet AF ?     Eller fræse en træstup ? Hvad er der udenfor ?

Så har det været mandag igen ! 30/11-2020 Vejning.

Nu er hvalpene 7 uger gamle . Nu går det stærkt. Vi har fortsat med smage. De spiser alt hvad jeg giver dem, med stor fornøjelse. Og det kan ses på vejningen !! Matti ligger nu klart i spidsen med sine hele 4 kg og 130 g 🙂 Mila nr. 2 med 3518 g  og de tre andre ligger nu side om side. Magni med 3380 g Mestur Magne med 3370 g og så Mysla med 3345 g. Så alle tager pænt på og trives.

Vi er ude og lege hver dag. Vejret er jo ikke det bedste, men vi elsker Oasen, og græs og blade. Der er fuld fart på. så billeder er ikke altid de bedste. 🙂 Men håber I kan fornemme aktivitets niveauet. Når Hvalpene bliver våde, skynder vi os ind og tørres i håndklæder og skruger op for varmen i Hallen, hvor vi nu tilbringer meget legetid.

Inde træner vi renlighed. Nu foregår alt lort på aviser, kun en tissetår rammer sommetider ved siden af. .) Vi træner indkald og sit og poter. Alt foregår med stor ros og kæl. Hvalpene er blevet meget mere legetøjs glade nu. Bamser, bolde og aviser får en rusketur. noget der triller er et hit. Især den nye Kong bold til hvalpefoder er et hit. De lærte lynhurtigt at der kom mad ud når man sendte den en tur tværs over gulvet.

Hera overvåger sammen med mig , at alt går roligt til. Vi har nu haft besøg af 4 fremmede hunde , hvalpene reagerer ens på dem alle sammen. Vil du lege ?

Der er ikke megen plads til amning i kurven mere 🙂 Gamma sætter mælketårene ned, og jeg overtager , jo med held, fodringen.

December 2020.  

Efter en dejlig dag, kom Dansk Kennel Klubs Chipmærker Annette. Hun beundrede hvalpene og havde deres smukke stambøger med. Så blev de Chippet , en for en, viste de hvad de er gjort af. Nogen piber, andre slås. Og andre finder sig stille og roligt i, at blive stukket. Det viser meget om hvalpens temperament. Mysla var klart Annettes yngling. Hun fandt sig i det og slikkede Annette helt vildt i ansigtet bagefter 🙂 Så nu er de rigtige hunde med stambog og Chip. 🙂 I morgen kommer hanhundeejeren og hanhundeopdrætteren på besøg og fredag kommer vi til dyrlægen og vores første vaccine. Spændende uge.

Nøjjjj, hvor har det været en spændende dag i dag.

Først havde vi besøg af Far Ishundur´s Bliki Brusi med ejer Helle og Opdrætter Jette. Hvalpene blev gået efter i alle ender og kanter. Heldigvis synes Jette , at det var nogle smukke hvalpe. Drengene blev kikket på. Magni er rigtig god, en udstillings hvalp ! Matti ligner sin far mega meget som hvalp, og Mestur Magne var igen ved at blive smuglet ud i en lomme 🙂 Pigerne er feminine og vel stillede., Smukke. Alle er kærlige og nysgerrige. Gode familiehunde. Sådan <3

Helle ; Bliki´s mor med hvalpe 🙂

Senere ventede vi til blæsten havde lagt sig. Det har været bidende koldt i dag, for små hvalpe med bare maver. Så de har leget indendørs idag. MEN SÅ

gik vi ud i mørket ! Spændende og lidt uhyggeligt !!!!! Og så var der oven i købet nogle der skød raketter af ! Det var god præning. Vi var ude i ca. 5 minutter, så ind i varmen igen.

Weekenderne er travle med Hvalpebesøg

Lørdag havde vi besøg af  Magni´s nye familie. Gabriella, Kristian og lille Alma….som glæder sig rigtig meget til han snart kommer hjem til dem. Vi var ude og lege på gårdspladsen og inde i hvalpehallen :). Bagefter fik de lidt forsømte voksne hunde en god tur i skoven.

Søndag havde vi først besøg af Matti´s familie. Peter , Louise, Hermann og Alvar. Og et kvarter efter de forlod os, kom Dave og Karina og pigerne med Hólarvik´s Ljosi som jo er Lilja´s bror fra Gammas kuld i 2018. Stor gensynsglæde. Vi legede først i Oasen med hvalpene og sidenhen med de store i haven og skoven. Det var så dejligt at se dem igen. Vi har jo grundet Corona ikke set nogen i 2020.

Matti lægger sit hoved i Peters hånd, trygt og godt og falder i søvn. Skønt.

Hvalpene på nye opdagelser og ud og lege med fremmede hunde. De er så sjove. Og Ljósi syntes de var dejlige , han er sød ved de små.

Så kom vi til den officielle 8 ugers vejning.

Matti ligger klart i spidsen med 4,877 g og fik samtidigt sin ormekur. Magni er nr 2 med 4450 g,  Milla nr 3 med  4028 g Og lige bagefter på 4. pladsen Mestur Magné med 3982 g   Prinsessen Mysla er den letteste med sine 3785 g . Alle spiser alt hvad jeg giver dem, incl ormekuren der var i små kødbens kiks. 🙂 Alle kommer løbende til madskålen. Men den der forlader den sidst er altid Matti 🙂 Gamma og Lilja som begge har passet hvalpe flittigt, fik også en ormekur . Hera er “KUN” legetante så hun slipper 🙂

Hvalpene er nu i deres 9. uge. På fredag er det så tid til at begynde at tage afsked med dem, så de kan komme hjem til deres nye kærlige familie og suge alle de spændende nye ting til sig. De har trænet her . Det at være husdyr, Møde med mennesker og fremmede dyr, med alle de hjemlige lyde, Radio , Tv,  Renlighed , Alene hjemme , ud i det blå og ud og køre bil , nytår og meget meget mere MEN husk at det er altsammen sket i FLOK og med MOR Gamma som støtte. Nu er det familierne der skal støtte når verden bliver farlig. Nogle hvalpe er klar, andre har brug for lidt mere tid hos Mor og her på gården. Alle skal lære at gå i snor. Start inde i stuen. Og lok din hvalp frem med guf, aldrig hive i snoren. Alt skal læres med tålmodighed og kærlighed.

Møgvejr !…..Vi ar ude til morgen og havde det sjovt og fik besørget. Men da vi skulle ud igen kl 11 regnede det med iskold regn, så det droppede vi. Indendørs leg og spor. Det blev mørkere og mørkere. Så pakkede mor bilen. Vi skulle ud og se….. ( og da vi kørte sidst, fik vi jo ikke taget billeder ) Tobias ved rettet, ned forbi Asser Olsen og til Kyringe. Over Søtofte og hjem til Ordrup. Det gik rigtigt fint. Lidt gøning i starten og så nød vi det alle sammen. Nu er vi vant til at køre bil 🙂 Sammen.

 

Nu er hvalpene 9 uger. De er ved at være klar til nye opdagelser og indlæring om deres fremtidige liv.

Den 11 /12 kom Magni´s forældre og hentede ham. Magni er en cool rolig fyr med overblik. Han skal nok klare flytningen. Når der er noget han ikke kan, giver han sig til at gø. Bær mig lige ud ! Bær mig lige ind ! Han er den eneste hvalp der ikke selv har løbet ud af hoveddøren. Og det er jo klogt, man ved aldrig hvad der findes på den anden side.

dårlige overbelyste billeder.  Men så kom han hjem til Gabriella og Kristian med Alma i GL.Holte

Magni og Alma deler gulerødder 🙂

Lørdag den 12/12 . Hvalpenes 2 måneders fødselsdag.

Så kom Mila´s tur til at blive hentet af sin nye kæmpe store familie. Lærke og Jakob med deres 5 børn, 3 katte og en terrier Zelda. Mila får travlt med at holde den flok samlet. 🙂

Konrad, Rumle, Viggo og Snurre var med og Vibe ventede derhjemme.

Mila har et skønt sind. Hun er kærlig, nysgerrig, undersøgende og den modigste hvalp fra flokken. Der skal meget til at slå hende ud, så hun skal nok få styr på hele kæmpeflokken med tiden 🙂

Søndag den 13. Santa  Lousia Dag. Der kom så Mestur Magné ´s familie. Magné har været det lille pus. Ham de andre mobbede, så vi har styrket ham på mange måder. Men han er kommet så meget efter det her på 9. ugen. Han er klar til at flytte. Patricia og Martin, med pigerne Emmely og Victoria drog hjem med Magné som Mestur hedder nu. Den skønneste og kærligste smukke hanhund. Havde han været en pige, så var han blevet her 🙂

man bliver træt at at flytte. Martin læser godnathistorie for Magné. Vi læser alle Gwen Bailey Hvalpebogen og Hvalpe Træning, som fremover vil være de bøger jeg anbefaler folk at læse før hvalpen kommer hjem.

Blev vækket kl.05 i morges af to ulvehyl. De sidste to hvalpe, Matti og Mysla følte sig ensomme og helt alene. Så måtte mor Gamma og jeg ud og trøste og underholde , lufte og fodre. ak ja.

Så kom dagen hvor Mýsla rejste med Ida til Omø 15/12-2020

Ida bor i nr. 3 , hendes forældre og to katte i nr. 4. Mýsla for ikke brug for megen alene hjemme træning. Og så på en dejlig naturskøn ø med masser af fri natur. Prinsessen får det godt der.

Farvelkys mellem to søstre. Mýsla savnede virkelig Mila, da hun rejste. Matti var ikke næs så god til at pigeputte.

Efter næsten 4 døgn som alenehvalp her på gården, oprandt Lørdag formiddag hvor Herman, Peter , Louise og Alvin kom for at hente store lækre Matti. 5,5 kg nåede han op på 🙂 Han blev så dygtig til at komme når vi kaldte. Til at BLIV uden for bad og toilet og til at lege vildt med de tre store hunde vi har her.

Matti i bilen på hjemvejen,             Matti undersøger nyt hus,          Så er drengene gået omkuld <3

 

Vi klarede et kuld under Corona ! Vi overholdt Håndvask, sprit, afstand og en del udendørs snak. Husets dørhåndtag mm blev sprittet af før og efter besøg. Ekstra rengøring. og ny strategi med lille sove hvalpegård og dag legeplads både inde i Hallen og ude i Oasen. Men det er meget nemmere at have hvalpe i tørvejr ! Savnede hjemmebagte boller, kaffeslapperas med hundesnak og nogle af de lange dage ude under parasollen i sommeren 18 med kold lemonade. Og alle hvalpene i det grønne skildpaddebadedyr ! suk. men nu er det pludseligt JUL og 4 dage til at købe gaver i ! Træet blev hentet 4. søndag i Advent og pyntet omgående.

 

 

Julehunden Hera      <3

I Ønskes alle en RIGTIG GLÆDELIG JUL og et LYST og CORONAFRIT NYTÅR.

Glæder mig til vi ses  K-kuldet, L-kuldet og M- kuldet søndag efter påske i haven til halvt års fødselsdag for M-kuldet. 11. April 2021 kl. 11.

Forhåbentlig Uden Corona indblanding !

PS. der var 94 henvendelser ialt på 5 hvalpe denne gang. Tror vi laver et skønt klud igen til sommer 21.