OM os her på Kastaniegaarden

Min drøm har altid været en Bondegård!

Med massere af dyr.

Heste har altid været mit hjerte nærmest. Fra jeg var omkring 4 år gav jeg mig til at plage om at få lov at gå til ridning!

Og det er ikke nemt når man kommer fra en balletfamilie!

Til min ti års fødselsdag gav min morfar mig så en ridehjelm. – og min tante gav mig 4 ridetimer på Frederiksborg slots ridebane med en skøn berider Gammel militærmajor, hjulbenet og i uniform, som hed Johannes. Det hedder alle gode mænd, sagde han til mig.

Jeg startede på Ludo, så April og sidenhen på prinsesse Benedikte s Golden Gate. Det blev starten på en lang spring karriere. Svendborg Rideskole – Gaucho military , senere Hubertusjagt og endelig

Den Islandske Hest , som jeg mødte en vinterdag i Ganløse i 1978. Siden er det blevet til 4 rejser til Island , og en lang række skønne heste på min mark.

Fårene er en over  22 år gammel historie, om en træt ældre dame, som forærede mig et 4 dage gammelt lam og en pose tørmælk. Og Sally blev starten på mit dejlige bekendtskab med Gotlandske får.

Hunde kan jeg ikke leve uden. Min første hund, var ikke min men min tantes. En sort mellem puddel ved navn Fifi. Jeg gik lange ture med hende. Da mine forældre flyttede til Svendborg, fik vi Edmond Dantes -Greven af Monte Cristo. En stor smuk brugt Collie hanhund.

Da jeg flyttede hjemmefra fik jeg så omgående Tjekki. En halv Labrador halv Airedale terrier . Hun blev grundlaget for min kærlighed til hunde.

    

Navn: Marianne Hyst

Kastaniegaarden

Søtofte Midtsjælland

.